Home Neteges tècniques Inspecció de canalitzacions amb càmera de TV
Español (spanish formal Internacional)Catalan
La empresa
Tienda de material para trabajos verticales
Servicios de Vertical Cross
Noticias trabajos verticales
Trabajos verticales en Esplugues de Llobregat

Síguenos en Facebook

Inspecció de canalitzacions mitjançant càmera TV

Disposem d'un equip d'inspecció de canalitzacions complet i modern mitjançant càmera TV. Gràcies a això podem visualitzar i analitzar problemes en canonades de diàmetres des de 50 fins a 1200 mm de forma ràpida i econòmica. El professional pot detectar amb total exactitud l'existència i localització de possibles anomalies, com ara filtracions, ruptures o bé realitzar controls de qualitat d'acabament d'obres.

La inspecció de canonades per TV és també cada vegada més utilitzada com a Control de Qualitat en instal·lacions de nova construcció, ja que permet conèixer l'acabament real de la mateixa. Totes les inspeccions de canonades poden ser gravades en vídeo, a més de permetre que es realitzin fotografies instantànies dels detalls que interessin, tals com escomeses, enfonsaments, juntes defectuoses, etc. Gràcies als moviments rotatoris de l'objectiu de les càmeres, es poden captar tots els detalls situats en qualsevol part de la canalització.

Una vegada finalitzada la inspecció lliurem un Informe Tècnic basat en programari informàtic WINCAN on cada incidència de la canonada queda marcada i registrada pel nostre tècnic especialitzat junt amb video-enregistrament de la inspecció realitzada en format DVD, CD o VHS.

Inspecciones mediante cámara de TV
 

Certificat de classificació
empresarial

Certificado de clasificación empresarial

TREBALLS SUBTERRANIS:
Sota terra, amb la seguretat
del millor equipament


Trabajos subterráneos

CENTRE DE FORMACIÓ:
Departament especialitzat en la formació d'operaris de traballs verticals amb 3 nivells d'especialització


Formación en trabajos verticales

REARegistro de empresas con riesgo de ambianto RERAFERCA Anetva Asociación Nacional de Empresas de Trabajos Verticales Dräger Tractel Consta Rime TÜV Rheinland  CE
Vertical Cross ©2011 l Especialistes en treballs verticals sense bastida per a obra civil, indústria i rehabilitació  l  ContacteAvís legal